Παρασκευή 10 Αυγούστου 2007

Αληθινή TV


Βαρεθήκατε να βλέπετε τα ίδια και τα ίδια στην τηλεόρασή σας? Οι επαναλήψεις των «κλασσικών» πλέον σίριαλ σας έχουν κάνει να απομνημονεύετε όλες τις ατάκες των ηθοποιών? Αν η απάντησή σας είναι ναι, τότε δεν έχετε παρά να πάρετε χαρτί και μολύβι (ή να ανοίξετε τον υπολογιστή σας) και να γράψετε το δικό σας σενάριο!

Η PLD Production δημιούργησε ένα νέο site, την «Αληθινή Τηλεόραση», όπου ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να γίνει ένας μικρός παραμυθάς και να γράψει την ιστορία του. Οι ιστορίες που θα αποσταλούν στην εταιρεία μέσω αυτού του site μπορούν να γίνουν οι επιτυχίες της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν!

Αν λοιπόν έχετε ένα πρωτότυπο σενάριο το οποίο νομίζετε πως μπορεί να «τρελάνει» τις μετρήσεις της AGB, τότε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το στείλετε στην PLD Productions και εκεί οι «μάγοι» της τηλεόρασης θα αξιολογήσουν το ταλέντο σας!! Και ποιος ξέρει, ίσως τον Σεπτέμβρη να είστε εσείς ο νέος «Καπουτζίδης» και να δείτε το σενάριό σας στην μικρή οθόνη!!

Η ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας για το πρωτοποριακό εγχείρημά της ήταν η εξής:

"Αληθινή Τηλεόραση τώρα και στο διαδίκτυο.

Θέλετε να δείτε την ιστορία σας να ζωντανεύει στη μικρή οθόνη κερδίζοντας παράλληλα 1.000 ευρώ;
Η PLD Production δημιουργεί ένα νέο site αφιερωμένο σε αληθινές ιστορίες στη διεύθυνση http://www.alithinitv.gr/. Στην ιστοσελίδα αυτή ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να καταθέσει την προσωπική του ιστορία και να διηγηθεί αληθινά περιστατικά που σημάδεψαν τη ζωή του. Το νέο site είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να δεχθεί ιστορίες είτε σε μορφή κειμένου είτε σε μορφή ηχογραφημένου ή και οπτικοποιημένου μηνύματος.
Η PLD Production αναζητά αληθινές ιστορίες από όλους τους τομείς δράσεις: ερωτικές ιστορίες, κωμικές, ιστορίες δράσης, δραματικές ιστορίες.
Όλες οι ιστορίες θα διαβάζονται από ειδική συντακτική ομάδα.
Η σελίδα δημιουργείται με αφορμή την αντίστοιχη τηλεοπτική σειρά, βασίζεται σε αληθινές ερωτικές ιστορίες τηλεθεατών και θα προβάλλεται τη σεζόν 2007-2008 στον Alpha. Όλα τα μηνύματα θα είναι εμπιστευτικά και θα καταλήγουν στην αρμόδια συντακτική ομάδα.
Η αληθινή τηλεόραση μόλις ξεκίνησε!!
"

Τι περιμένετε;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το περιεχομενο της σελιδας σας ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον, και χαρη σ'αυτη και την ιστοσελιδα alithinitv.gr που μου γνωστοποιησατε τωρα μου δωθηκε η ευκαιρια να στειλω τις μεχρι τωρα κλεισμενες σ'ενα συρταρι ιστοριουλες που η ιδια εγραψα σε καποιους που πραγματικα θα τις εκτιμησουν και ισως τις ενσαρκωσουν. Συνεχιστε την εξαιρετικη δουλεια σας!!!

maryk-m5040047 είπε...

όποιος εχει οιστρο...ας γραψει. Παντως εγω το ειχα επιχειρησει στο παρελθον και σας λεω οτι δεν ειναι ευκολο..γι'αυτο κ εγκατελειψα φυσικα. Παντως θα δωσει νεα πνοη στην τηλεοραση...αν κ κατι παρομοιο ειχε επιχειρησει κ ο Κοκκινοπουλος, με μεγαλη επιτυχια όπως γνωριζουμε...Θα δούμε...από φθινόπωρο...

Angel είπε...

Η ιδέα είναι πάρα πολύ καλή. Νομίζω όμως ότι το concept ζητάει από το κοινό να στείλει πραγματικές ιστορίες που έχει ζήσει και όχι σενάρια που του ήρθαν από το πουθενά. Από εκεί εξάλλου πηγάζει και το ΑΛΗΘΙΝΗ TV. Εστί νομίζω τουλάχιστον.

Βούκινο θα γίνουμε πάλι...