Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

Η επόμενη ημέρα


Οργή, πόνος, απογοήτευση!!! Τα συναισθήματα της επόμενης ημέρας! Ποιος μπορεί να ξεχάσει την μητέρα που κάηκε αγκαλιά με τα τέσσερα παιδιά της;; Ποιος μπορεί να ξεχάσει την τραγική φιγούρα του πατέρα που μέσα στο σπίτι κάηκε η 5χρονη κόρη του, η μάνα του και η ανιψιά του;; ΚΑΝΕΙΣ!

Κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση σε αυτούς τους ανθρώπους! Κανείς δεν μπορεί να τους καταλάβει πραγματικά! Έχασαν μέσα σε λίγα λεπτά ότι πολυτιμότερο είχαν…Τους δικούς τους ανθρώπους! Η επόμενη μέρα τους βρίσκει μόνους. Θέλουν να μιλήσουν, να κλάψουν, να ξεσπάσουν…. Αλλά δεν μπορούν. Ξέρουν ότι δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να τους βοηθήσει. Τα αγαπημένα τους πρόσωπα δεν μπορούν να έρθουν πίσω. Και ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ τους στροβιλίζει το μυαλό!

Στο προηγούμενο post σας είχαμε ανακοινώσει την συγκέντρωση έξω από το Σύνταγμα! Στην εικόνα που σας παραθέτουμε, μπορείτε να δείτε πόσα άτομα ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα! Ήταν ο μόνος τρόπος για να δείξουμε σε αυτούς τους ανθρώπους ότι δεν επαναπαυόμαστε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε!!!